Om oss

 

 

Åpningstider: Fredag til lørdag fra kl. 11.00 - kl. 17.00

 

Muligheter for økologisk gårds lunsj, kaffe, te og kake. Fint om grupper reserverer:)

 


Lofoten Gårdsysteri – Saupstad Gård finner du på yttersiden av Vestvågøy, på vei mot Unstad. Gården ligger flott sørvendt mellom Steinfjorden og Saupstadtinden, i en frodig dal. De grønne fjellene rundt gården er et ypperlig beiteområde til geitene, og turområde for folk.


I gårdsysteriet foredler vi økologisk geitemelk til velsmakende oster, i tillegg yster vi av lokalprodusert kumelk. Gårdsysteriet har også produksjonslokaler til videreforedling av det gode geitekjøttet som produseres på gården. Her lages det spekepølser og forskjellige typer grillpølser. Vi selger også kjekjøtt i sesongen. Kvalitet, økologi og den gode smaken står sentralt hos oss.

Lofoten gårdsysteri ligger på Vestvågøy, på yttersida mot Unstad. Fra Leknes er det 20 km til gården. E10 følges til avkjørsel til venstre mot Unstad og Haneskiltet. Gårdsysteriskiltet følges til gården. Fra E10 er det 6 km til Lofoten Gårdsysteri (7 km fra Lofotr Vikingmuseum). Fra Svolvær er det 60 km til gården. E10 følges til avkjørsel til høyre mot Unstad og Haneskiltet. Denne avkjørselen ligger ca. 1 km etter Lofotr Vikingmuseum. Fra E10 er det 6 km til Lofoten Gårdsysteri.

Adresse:
Saupstad, 8360 Bøstad
Mobil: 950 82 958
Tlf: 76 08 96 31

Kontakt oss her!

Kart og veibeskrivelse
Levert av Det Norske Kartselskap AS
 

Instagram #lofotengardsysteri